Ciclisme

Marc Trayter i Ada Xinxó guanyen l'Esperxada

Ciclisme. La cinquena edició de la prova de gran fons, consolidada per la qualitat del seu recorregut, va establir el seu rècord de participació

Marc Trayter va inscriure el seu nom en el palmarès de l'Esperxada Gran Fons BTT, la cinquena edició de la qual es va dur a terme diumenge amb 350 participants entre totes les modalitats. El registre suposa el rècord de participació d'una prova que ja s'ha consolidat com una referència per als amants de l'autèntica filosofia de la BTT, per la qualitat del seu recorregut i la seva dificultat tècnica. Aquest any l'Esperxada es va avançar en el calendari –abans es feia el mes de maig.

Marc Trayter, que en la primera edició de l'Esperxada no va poder disputar el triomf per una avaria en els darrer tram de la cursa –va ser segon–, va aconseguir la victòria en el recorregut de 72 quilòmetres i quasi 3.000 metres de desnivell amb un temps de 4h43:45. Jordi Riera i Albert Cot van ser segon i tercer a 27 i 41 minuts de l'escalenc, mentre que, en categoria femenina, Ada Xinxó va assolir la seva segona victòria a Porqueres (ja hi va guanyar el 2015) després de 7 hores i 20 minuts. Aida Viladrich, amb quasi 9 hores, i Judit Reina, amb gairebé 10, van ser segona i tercera en la volta llarga.

Sergi Oller, Albert Oller i Marc Montero van ser els tres més ràpids a fer el recorregut de 41 quilòmetres, el podi femení del qual va ser per a Montserrat Serral, Mariona Costa i Sònia Gallardo. En la categoria de bicis elèctriques, amb 36 quilòmetres, els tres primers van ser Jordi Falgueras, Josep Barniol i Lluís Tràfach.

Vilajuïga obre la copa catalana infantil de BTT

La localitat de l'Alt Empordà va ser el marc de la primera cita del calendari de la copa catalana infantil de BTT, amb 150 participants d'arreu dels Països Catalans en cinc curses disputades en circuits de 600 i 2.000 metres. Francesc Barber i Brenda Teixidor (infantil), Adrian Ramírez i Laia Bosch (aleví), Sergio Ramos i Laia Galvany (principiant), Ot Fèlix i Iria Gironès (benjamí) i Marc Dantí i Cesca Comas (prebenjamí) van ser els vencedors de les respectives categories. El CC Vilajuïga va guanyar la classificació per equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)