Handbol

Antonio García

nou jugador del barça d'handbol

“Quan et truca el Barça, no pots dir que no”

Handbol. Antonio García ja s'entrena com a blaugrana i diu que no s'ho va pensar dues vegades quan Xavi Pascual li va trucar la setmana passada

El lateral de la Llagosta Antonio García ja exerceix com a jugador del FC Barcelona Lassa i ahir va fer les primeres manifestacions després d'entrenar-se amb els seus nous companys d'equip. García va explicar així les negociacions amb el club blaugrana: “Va ser molt ràpid. A finals de la setmana passada em va trucar en Pasqui i em va dir si estava disposat a venir. I és clar, quan el Barça et truca, és difícil dir que no. No m'ho vaig pensar més. En Pasqui em va dir el que volia de mi i vaig decidir fer tot el possible per venir. El Kolding també va fer tots els possibles. Només puc donar les gràcies a tots.”

Al seu torn, Lasse Andersson va ser operat de la lesió als lligaments del genoll esquerre pels serveis mèdics del Barça amb el suport de Mutua Egarsat. Estarà uns sis mesos de baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)