Patinatge

El Bescanó, plata en l'estatal juvenil

Patinatge artístic. Només va ser superat pel Reus, a qui havia derrotat en el campionat català. El Celrà i l'Olot, entre els deu primers

El CP Bescanó va ser subcampió estatal juvenil de grups de xou en la competició d'ahir a Alcoi i es va guanyar el dret de disputar el campionat d'Europa. L'equip gironí va acabar amb 78,6 punts amb la coreografia Tic-tac, i només va ser superat pel Reus, que es va imposar amb 79,7 punts amb la coreografia Cluedo. Feia només un mes i mig que el Bescanó havia derrotat el seu rival tarragoní en el campiona de Catalunya, fet a Fontajau, però ahir no es va poder endur l'or per només 1,1 punts. El podi el va completar l'Aldea (78,1 punts) i dos equips gironins més van acabar entre els deu primers, amb el quart lloc del CP Celrà (75,5 punts) i el vuitè del CPA Olot (68,7 punts). El CP Llagostera (63,3 punts) va ser tretzè. També es va disputar el segon trofeu Ciutat d'Alcoi. En grups grans la victòria se la va endur el GEiEG amb No, no quiero! (75,6 punts). El CPA Olot va ser desè (59,1 punts).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)