Esports de muntanya

Bosch i Vilar, campions de la copa d'Espanya

Esquí alpí. Vilar també va ser campiona d'Espanya d'eslàlom i combinada i medalla de bronze en el gegant

L'esquiadora de Vilablareix Arianna Vilar (May Luengo Ski Club) i el de Girona Guillem Bosch (SCC Camprodon) van guanyar la general de la copa d'Espanya d'esquí alpí en la categoria de 14 i 16 anys, respectivament, després que el cap de setmana es disputés l'última competició a l'estació aragonesa d'Aramón Cerler. En la general de la copa d'Espanya femenina, Vilar (U14) va superar l'aranesa Eugènia Brotons i l'aragonesa June Garitano, i Bosch (U16) va ser més regular que els esquiadors de la Molina Jordi Triulzi i Jordi Beascoechea. Tant Vilar com Bosch van rebre el globus de cristall que els acredita com a vencedors de la copa d'Espanya.

La prova del circuit espanyol coincidia, a més, amb el campionat d'Espanya de les categories de promoció, en què Arianna Vilar va ser la gran figura. Primer va guanyar la combinada, el dissabte la gironina va guanyar l'eslàlom i el diumenge va pujar al podi com a tercera classificada en el gegant, que es va reduir a només una màniga. L'última cita de la temporada serà el campionat de Catalunya.

El botí per a Guillem Bosch a Cerler també va ser considerable en les proves del campionat d'Espanya de la seva categoria. Divendres va ser tercer en el supergegant i posteriorment segon en la combinada, prova que va guanyar el seu rival de La Molina CE Jordi Triulzi . Dissabte va imposar-se en l'eslàlom precisament a Triulzi, va aconseguir el títol de campió i es va confirmar com el millor esquiador estatal de menys de 16 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)