Handbol

Per amor a l'art

Handbol. El Bordils, ja salvat, enfila la recta final de lliga amb el primer dels dos partits seguits a casa contra el segon i el quart de la lliga, amb la intenció d'oferir un nou triomf al Blanc i Verd

“Tenim la sort de ser un equip molt competitiu: volem guanyar tots els partits que juguem i, independentment dels punts o la classificació, volem guanyar”, va sentenciar Pau Campos, el tècnic del Bordils abans del duel d'avui (20 h) amb el Palma del Río, segon de la lliga i que obre la traca final del calendari per als blanc-i-verds, salvats de manera matemàtica hores abans de disputar el seu darrer partit, 29-26 el diumenge de rams a la pista del tercer, el Barça B. Zamora –quart– la setmana que ve a casa i Teucro –líder– en l'últim desplaçament seran els següents rivals del Bordils, amb ganes de competir, tot i tenir l'objectiu assolit. “I més a casa, a Bordils, que volem donar una bona imatge. Aquests partits contra aquest tipus de rivals et motiven per si sols. Jugar contra aquesta gent sabent que molt probablement l'any que ve estaran a Asobal... I si no és en aquest equip serà en un altre que els fitxarà. I això, per si sol, ja motiva”, va argumentar l'entrenador del Bordils en la prèvia.

“Si guanyen aquí seran segons i això vol dir organitzar la fase d'ascens a Asobal a casa: implica moltes coses a nivell econòmic, de subvencions, i de possibilitats de pujar”, va apuntar Pau Campos, que va destacar que el Palma (31-17 la primera volta amb set baixes del Bordils) ve de guanyar 22-25 el seu vuitè partit com a visitant a Zamora, d'on només havien volat 3 punts fins llavors. “Són les dues referències i d'una categoria superlativa”, hi va afegir sobre el central Agustín Casado i el porter Manuel López.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)