Natació

Natació sincronitzada

copa d'Europa

Inici de cicle prometedor

Natació sincronitzada. Carbonell i Ramírez guanyen l'or en el duet tècnic a Cuneo

La selecció espanyola ha iniciat el nou cicle olímpic en la copa d'Europa de Cuneo, en què es posa de manifest la nova realitat de la sincronitzada estatal amb un valor segur simbolitzat en Ona Carbonell i un equip totalment rejovenit, amb un 70% de nedadores júniors. En la jornada de divendres, Carbonell i la seva nova companya en el duet, Paula Ramírez (Kallípolis), van aconseguir la victòria en la rutina tècnica amb una puntuació de 88,512.

En el duet mixt, els maresmencs Berta Ferreras i Pau Ribes es van classificar en segon lloc (80,3819), només superats pel duet format pels amfitrions Manila Flamigi i Giorgio Minisini (85,6144). En la sessió inaugural també va pujar al podi l'equip lliure, que va obtenir la medalla de bronze (88,9333), darrere d'Itàlia (91,000) i Rússia (90,4667), que també es presentava a la cita amb moltes cares noves. Amb moltes nedadores experimentades, el conjunt italià també va marcar la pauta ahir en la rutina tècnica (90,2885), mentre que Espanya, amb les catalanes Berta Ferreras, Txell Mas i Paula Ramírez, va acabar segona, amb 87,7617. Més que el resultat, l'entrenadora Anna Vives va valorar els progressos de les nedadores: “L'equip ha competit en el seu màxim nivell i ha superat el repte amb molt bona nota. Com a responsable de l'equip, estic més que satisfeta amb la feina que estem fent i la progressió de l'equip. Estic segura que el camí és el correcte, i és qüestió de temps que Espanya torni a poder lluitar contra les millors.”

La copa d'Europa es tanca avui amb les finals de lliure combinada, de duet mixt lliure i de duet lliure, en què Carbonell i Ramírez van ser les millors en les preliminars (92,300).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)