Tennis

Nadal passa amb el mínim esforç

Tennis. El murcià Almagro es retira en el Masters 1000 de Roma per lesió amb 3-0 favorable al balear del primer set. L'alemanya Kerber, la número 1, s'estimba a la primera ocasió

El set cops campió a Roma Rafa Nadal (4) va sumar ahir el seu 50è triomf en el torneig superant en el debut el murcià Nico Almagro per 3-0, retirat per lesió en el genoll esquerre. El balear jugarà els vuitens contra el nord-americà Jack Sock. Li va tocar patir una mica més al suís Stan Wawrinka (3), que va necessitar tres sets per superar el francès Benoit Paire: 6-3, 1-6 i 6-3. El seu rival en vuitens serà el ianqui John Isner. També va passar als vuitens de final el tennista castellonenc Roberto Bautista, que va vèncer l'asturià Pablo Carreño (15) per 6-7 (6), 6-1 i 6-4. El xabià David Ferrer, per la seva banda, havia de celebrar dimarts el seu triomf 700, però ahir va claudicar en els setzens de final contra el japonès Kei Nishikori (7) per 7-5 i 6-2. L'asiàtic jugarà contra l'argentí Juan Martín del Potro. Dimarts, el perillós Fabio Fognini va fer fora de combat l'escocès Andy Murray (1) per un explícit 6-2 i 6-4.

En el quadre femení, l'alemanya Angelique Kerber (1) va caure contra l'estoniana Anett Kontaveit (68a de la WTA) per 6-4 i 6-0, en 57 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)