Tennis taula

Primers campions a Platja d'Aro

La 40a edició de l'Open Internacional de Tennis de Taula de Platja d'Aro, puntuable per al circuit mundial júnior ITTF de la federació internacional, ja va decidir els primers campions en les modalitats individual i de dobles de la categoria júnior masculina i femenina. En nois, el rus Artur Abusev va aconseguir el títol en derrotar en la final l'argentí Francisco Sanchi (4-0), en la imatge en el podi. En la final individual femenina es van enfrontar dues jugadores japoneses i Maki Shiomi va derrotar Yumeno Soma (4-0).

En la prova individual júnior masculina l'igualadí Joan Masip (CER l'Escala) va arribar als setzens de final, mentre que el figuerenc del CN Mataró, Sergi Grau, va ser eliminat en el primer partit del quadre final. En els dobles, Joan Masip i Sergi Grau van fer parella i van arribar als setzens de final, la mateixa eliminatòria en què Arnau Roca (TT Olot) i Albert Salas (Olesa) van ser eliminats pels futurs subcampions, els russos Ilia Isakov i Denis Ivonin. La competició per equips júnior i totes les proves cadets es continuen disputant fins diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)