Tennis taula

Yi-Hsin i Soma, títols individuals

Tennis de taula. L'Open Internacional d'Espanya de Platja d'Aro va finalitzar amb èxit i completant els campions de la categoria cadet

Feng Yi-Hsin, de Taipei, i Yomeno Soma, del Japó, van guanyar els títols cadets individuals masculí i femení amb què va finalitzar l'Open Internacional d'Espanya júnior i cadet que s'ha disputat a Platja d'Aro i que és puntuable per al circuit ITTF de la federació internacional. En els dobles cadets, els títols van ser per a la parella de Noruega formada per Owen Cathcart i Borgar Harg i per les russes Elisabet Abraamian i Ekaterina Zironova.

Pel que fa als jugadors gironins, Martí Pelach (Vilablareix) va arribar als setzens de final, mentre que Iker González (CER l'Escala) va perdre en el primer partit del quadre gran. En els dobles femenins, Clàudia Pérez i Jana Riera (Tramuntana) van guanyar el primer partit i en els vuitens van ser eliminades per la parella canadenca Isabelle Xiong i Joyce Xu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)