Patinatge

El CPA Olot celebra dissabte el seu festival

Patinatge artístic. Hi participaran, entre d’altres, els italians Luca Lucaroni i Rebecca Tarlazzi, campions del món

La 32a edició del festival de patinatge artístic del CPA Olot es disputa aquest dissabte al pavelló municipal d’esports de la capital de la Garrotxa. L’esdeveniment inclourà la participació dels italians Luca Lucaroni i Rebecca Tarlazzi, dos campions del món de patinatge artístic i els dos millors especialistes italians en patinatge individual i per parelles del moment. Les patinadores del CPA Olot també tindran una bona quota de protagonisme, començant per les del grup de xous gran, que tancaran el festival. Hi actuaran amb la coreografia Soc innocent, amb la qual han guanyat aquesta temporada els campionats de Girona, Catalunya, Espanya i Europa i que també serà la que posaran en escena en el pròxim mundial de la Xina. També faran una exhibició amb la coreografia Treu-me d’aquí, que l’any passat va ser mereixedora del desè títol mundial de les olotines.

Els diners recaptats en les entrades del festival del CPA Olot es destinaran al viatge que les patinadores faran al setembre als World Roller Games de la Xina, esdeveniment en el qual tindrà lloc el campionat del món. El festival tindrà dues sessions, una a les cinc de la tarda i una altra a les nou del vespre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)