Futbol sala

futbol sala

Catgas Santa Coloma

Maxi Rescia diu adeu

Futbol sala. L’internacional argentí, campió del món l’estiu passat, fa oficial a les xarxes socials que no vestirà més la samarreta del Catgas

Ha estat un viatge d’anada i tornada intens. Maxi Rescia, que va arribar l’estiu passat a Santa Coloma amb el cartell de flamant campió del món, va anunciar ahir a les xarxes socials que no seguirà vestint la samarreta del Catgas. “És una decisió personal”, va dir Rescia, que marxa donant les gràcies a tothom que l’ha ajudat i agraint a l’afició l’acollida que li ha donat. “A vegades, l’esport t’obliga a prendre decisions tan difícils com aquesta”, va comentar l’internacional argentí, que assegura que ha après molt com a jugador i persona a Santa Coloma i que hi deixa molts amics.

A més, el club va fer oficial ahir que Javi Rangel i Eric Pérez, dos joves valors del planter, han decidit emprendre el seu camí lluny de la casa que els ha vist créixer. Els jugadors del filial Abraham, David Álvarez i Mario tindran fitxa del primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)