Handbol

Sergi Catarain serà el substitut de Pau Campos

Handbol. El Bordils aposta per un entrenador jove (36 anys) i amb poca experiència a les banquetes. Està dirigint el Garbí, de primera catalana

Pau Campos –que a falta de confirmació oficial entrenarà a Romania la temporada vinent– ja té substitut a la banqueta del Bordils. Ahir a les 10 del vespre va ser el moment escollit pel club per fer oficial, mitjançant el seu compte de Twitter, que el palafrugellenc Sergi Catarain agafarà les regnes de l’equip per disputar la cinquena temporada en la divisió d’honor plata amb la missió de continuar el miracle bordilenc.

Catarain, llicenciat en CAFE-INEFC, farà 37 anys el pròxim 9 de setembre i la seva experiència més recent com a entrenador ha estat amb l’Handbol Garbí, amb el qual acabarà demà la lliga de primera catalana contra el Granollers C (a les 12 h). El Garbí és onzè d’una lliga de 16. El nou tècnic del Bordils compagina la banqueta de l’equip palafrugellenc amb la seva feina de professor d’educació física a Palafrugell.

Com a jugador, Catarain es va formar en el Garbí. L’any 2002 va fitxar pel Barça i entre el 2005 i el 2007 va formar part del primer equip blaugrana, amb Xesco Espar a la banqueta. En aquest període va aconseguir una lliga (2006), una copa (2007) i una supercopa (2007). Quan va deixar el Barça va fitxar per l’OAR Corunya (2007/08) i d’allà va marxar a l’Algesires (2008/09). Va tornar a Catalunya per jugar amb el Palautordera (2009/10) i posteriorment amb el Sarrià (2010/11), on va ser peça clau per aconseguir l’ascens a divisió d’honor plata. Va deixar l’handbol l’estiu del 2012 després d’una temporada amb problemes físics.

5
temporades
va jugar Sergi Catarain en el Barça, dues de les quals en l’Asobal.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)