Més esport

Vela

Albeau és el líder en eslàlom

Vela. El vent va permetre completar quatre eliminatòries del GP Catalunya Costa Brava

El francès Antoine Albeau es va situar com a líder de l’eslàlom en la penúltima jornada del Gran Premi Catalunya Costa Brava de surf de vela que s’està fent a Sant Pere Pescador i que pertany al circuit mundial. En la jornada d’ahir el vent va bufar amb força a partir de les dotze del migdia i ho va fer sense interrupció durant sis hores. Això va permetre completar quatre eliminatòries i començar-ne una altra, que van situar la prova catalana com la més profitosa del circuit d’eslàlom del campionat del món de surf de vela del 2017.

Després de les cinc eliminatòries completades, dijous se’n va poder fer una, el francès Antoine Albeau es va situar en el lideratge gràcies a dos primers llocs, un segon i un cinquè. Els regatistes poden descartar el pitjor resultat. També va destacar l’actuació del seu compatriota Pascal Toselli que va guanyar una eliminatòria, va ser tercer en dues més i vuitè en una altra. Entre els regatistes estatals que disputen la competició d’eslàlom, el millors van ser el valencià Pablo Ania i el barceloní Ramon Pastor, que han aconseguit arribar fins als vuitens de final en cada una de les eliminatòries.

La competició finalitzarà avui i es preveu que el vent permeti disputar més eliminatòries d’eslàlom i també d’hidròpter per poder decidir els campions de les dues modalitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)