Tennis taula

Dvorak, a prop del podi en els dobles mixtos

Tennis de taula. La catalana i l’andalús Robles van perdre (0-4) en els quarts del mundial contra els cinquens favorits, Cheng i Chen de Taipei

Gàlia Dvorak (Mataró Quadis) i Álvaro Robles (Grünwettersbach) van perdre en els quarts de final dels dobles mixtos del mundial que s’està disputant a Düsseldorf contra els cinquens caps de sèrie, Cheng I-Ching i Chen Chien-An, de la Xina Taipei, per 0-4. La catalana i l’andalús de Huelva van quedar a prop del podi, ja que els semifinalistes tenen medalla. En el primer joc van plantar cara (8-5) però després la setena jugadora del món en individuals i el seu company van dominar.

En la segona eliminatòria Gàlia Dvorak i Álvaro Robles van sorprendre els quarts favorits, Lee Ho Ching i Ho Kwan Kit (Hong Kong), als quals van vèncer per 4-3, remuntant un 2-3 advers. Després en els vuitens van guanyar Dina Meshref i Omar Assar (Egipte), els dotzens favorits, per 4-1.

En la prova individual Gàlia Dvorak va perdre en la segona eliminatòria del quadre gran contra la txeca Dana Cechova (2-4). En els dobles femenins la maresmenca també va arribar a la segona eliminatòria fent parella amb Maria Xiao i van ser derrotades per 2-4 per les hongareses Madarasz i Pergel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)