Tennis taula

Tennis de taula

Primer títol català absolut per a Dvorak

Tennis de taula. L’olímpica del CN Mataró Quadis havia estat tres vegades subcampiona en l’individual. Masip (CER l’Escala) va ser el campió masculí

La jugadora internacional, tres cops olímpica, Gàlia Dvorak (Mataró Quadis) va guanyar per primer cop la prova individual del campionat de Catalunya absolut que es va disputar a Calella. Aquest títol faltava en el seu palmarès, ja que mai l’havia aconseguit guanyar. Tres vegades havia estat subcampiona, els anys 2001 i 2002 –quan començava a destacar en categoria absoluta– i l’any 2010. Gàlia Dvorak va superar en la final Alba Fernández (Suris Calella) per 3-0.

En la prova individual masculina el títol va ser per a Joan Masip (CER l’Escala), que va superar en la final per 3-0 Oriol Monzó (DKV Borges), que havia estat el campió els quatre últims anys. En els dobles masculins Joan Masip i el seu company d’equip Marc Clotet es van emportar el títol en vèncer per 3-1 Albert Salas (Olesa) i Xavier Casadevall (Lluïsos). En els dobles femenins Nerea Garcia i Ana Garcia (Vic Girbau) van derrotar per 3-0 Mireia Pereto i Lídia Rico (Ripollet).

En la competició per equips el DKV Borges en la categoria masculina i el Balaguer Villart Logístic en la femenina es van emportar els títols. En la prova masculina el Borges format per Marc Duran, Oriol Monzó i Dani Torres va derrotar en la final el CER l’Escala per 3-1 i va aconseguir el tercer títol consecutiu. En la prova per equips femenins el Balaguer de Wang Tingting, Li Yanlan, Anna Biscarri i Clàudia Cejas va revalidar el títol en derrotar en la final per 3-1 el Suris Calella.

El títol català absolut adaptat va ser per a Joaquim Azcon (Cardedeu), mentre que el títol adaptat per equips el van guanyar Joaquim Azcon (Cardedeu) i Ricard Palau (Ciervo).

PER EQUIPS

El DVK Borges en nois i el Balaguer Villart Logístic en noies van ser els campions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)