Handbol

Handbol

bm granollers

El Granollers fitxa Rolandas Bernatonis i Albert Pujol

Handbol. El club vallesà també va rescindir el contracte a Michal Kasal

El Fraikin Granollers ha fitxat dos laterals per a la temporada vinent, l’internacional lituà Rolandas Bernatonis i el català Albert Pujol, que torna al club on es va formar. Bernatonis, de 30 anys, arriba provinent del Bucaresti romanès, on ha jugat la darrera temporada, però té molta experiència en la lliga Asobal perquè va jugar tres temporades en l’Anaitasuna –de la 2011/12 a la 2013/14– i dues en el Port Sagunt –2014/15 i 2015/16–. Destaca per la seva capacitat golejadora des de la llarga distància.

Albert Pujol, de 26 anys i nascut a Sant Quirze del Vallès, torna al Granollers després de tres temporades en què ha jugat en el Benfica portuguès i en l’Osca de la lliga Asobal. La darrera temporada no va tenir equip per uns problemes físics dels quals està totalment recuperat i ja va poder entrenar-se amb l’equip granollerí els darrers mesos. Pujol es va formar en els equips base del Granollers i va debutar amb el primer equip la temporada 2011/12. És un jugador polivalent, especialista en tasques defensives. El club vallesà també va arribar a un acord amb el lateral Michal Kasal per rescindir el seu contracte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)