Hoquei sobre herba

Hoquei sobre herba

Londres a l’horitzó

Hoquei sobre herba. La selecció espanyola, amb vuit catalanes a les seves files, comença avui (20 h) la World League III de Bèlgica

Brussel·les acull aquesta setmana la tercera fase de la World League, torneig classificatori per al mundial del Londres 2018. El combinat espanyol que dirigeix Adrian Lock, amb vuit catalanes a les seves files, comença avui (20 h) el seu camí cap a la cita mundialista contra Nova Zelanda. En el grup B, el d’Espanya, també hi figuren Austràlia, Bèlgica i Malàisia. El combinat espanyol, que viu un procés de rejoveniment i canvi de metodologia de treball que ja va tenir els primers fruits en els Jocs de Rio de Janeiro 2016, busca un lloc entre les quatre millors seleccions de la competició. Xantal Giné, Maria Tost, Carola Salvatella, Julia Pons, Clara Ycart, Cristina Guinea, Carlota Petchamé i Berta Bonastre són les representants catalanes d’un combinat espanyol que busca un lloc en el mundial de Londres 2018.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)