Esports de muntanya

Toti Bes, sense rival a Ulldeter

Curses de muntanya. Es va imposar en la categoria Marathon i es va posar líder del circuit MissionX3 quan falta una prova per al final

Toti Bes va aconseguir la victòria en la prova reina del Trail Ulldeter, la cursa Marathon, i es va posar líder de la categoria en el circuit MissionX3. El corredor de Girona va completar el recorregut, de 47 km i 3.300 m de desnivell positiu, en 5h44:58. Fins a la meitat del recorregut va córrer junt amb un grup, però en els últims quilòmetres va fer un canvi de ritme i va deixar tots els seus rivals enrere. Un quart d’hora més tard, va creuar la línia d’arribada Xavi Llamas (6h00:34), que va ser segon. El podi el va completar Ignasi Riuró, amb un temps de 6h04:52. Bes ja havia guanyat aquesta cursa el 2015 i havia estat segon el 2014.

Per ben poc no hi va haver un doblet dels germans Bes, ja que Tina Bes va acabar segona (6h53:41) en la cursa femenina, només superada per Mònica Comas (6h52:36), que passa a liderar la classificació general. Clàudia Roca (7h27:51) va completar el podi.

En la cursa més curta, de 24 km i 1.300 m de desnivell positiu, les victòries se les van endur Adrià Canimas (2h16:08) i Montse Martínez (2h52:25), tot i que els líders del circuit són Albert Ollé i Eva Montero.

La prova, amb centre a Camprodon, va tornar a tenir un èxit de participació, amb més de 800 corredor inscrits. La tercera i última prova del circuit MissionX3 serà el Trail Catllaràs, que es disputarà a la Pobla de Lillet el 29 de juliol.