Handbol

Debut a la pista d’un novell

Handbol. El Bordils visitarà l’Agustinos en el primer partit a plata, i el primer matx al Blanc i Verd serà amb el Sinfín, que ve de l’Asobal. “Ens hem de salvar i serà extremament difícil”, diu Catarain

La Catedral el cap de setmana de la Diada. El Bordils jugarà el primer partit de lliga a Alacant contra l’Agustinos, un dels equips que va assolir l’ascens a plata el curs passat. “El primer partit de lliga és un dels més complicats. Per començar, són set o vuit hores de bus, un equip que acaba de pujar i vol dir que té una dinàmica molt bona, un club amb història al darrere... I en aquesta zona són potents econòmicament. Tenen l’avantatge que poden fitxar els descartats del Benidorm, que són a dues hores. És un desplaçament molt difícil i complicat”, va dir Sergi Catarain, que debutarà en partit oficial amb el Bordils d’aquí a dos mesos i que, un cop publicat el calendari, va dir que quasi s’havia fixat més en el final que en el començament.

Cursa de fons

“Són 30 jornades i 60 punts, i els lluitarem tots” va dir el tècnic blanc-i-verd, que tampoc veu més especial el començament –hi ha tres partits a casa en les cinc primeres jornades, començant pel Sinfín, que ve de l’Asobal– que la resta del calendari: “La temporada és molt llarga i a 30 partits l’últim mes i mig o els cinc últims partits són els que et diuen on seràs. Els primers et donen la confiança.” Tres partits com a local que poden marcar el rumb de l’equip: “No ens podem centrar en els partits de casa. Hem de lluitar qualsevol punt i des dels entrenaments, amb una bona mentalitat tot l’any. Sabem que anar fora és molt complicat, ja hi ha un desplaçament i la gent a casa és molt forta, i que a casa tenim petits avantatges”, va dir Catarain sobre la idiosincràsia del Bordils i la seva trajectòria a plata els darrers quatre anys. Sobretot perquè els clubs cada cop inverteixen més en les seves plantilles i el cost de la permanència augmenta: “Ens hem de salvar i ja serà extremament difícil. Hi ha hagut una recuperació econòmica en el sector. Molts clubs parlen d’inversió de les administracions públiques i tornem a estar com fa 10 o 12 anys. Diputació, ajuntament, entitats forals... Jo vaig estar en una etapa molt professional a plata i dels que llavors hi eren molts juguen ara a l’Asobal o a l’estranger.” “El Sinfín té jugadors amb contracte en vigor i no els poden rescindir tots. O a Ciudad Real, una inversió molt gran. És un començament difícil, com tots els partits”, hi va afegir sobre el començament a casa.

“M’he volgut espavilar per tancar els partits: sis setmanes molt lligades i sense cap viatge. Quatre amistosos, tres de nacional i un de plata, el Barça B, i tots a casa”, va dir el tècnic sobre la pretemporada, que avui té un tràmit amb les revisions mèdiques i que començarà l’1 d’agost amb el primer entrenament.

Bordils - Montcada (1a estatal) 23 agost (21:30)
Bordils St. Quirze (1a estatal) 25 agost (21:15)
Bordils - Barça B (DHP) 29 agost (20:30)
Bordils - la Roca (1a estatal) 2 setembre (19:00)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)