Handbol

“Haurem de córrer, saltar i lluitar més pels rebots”

Handbol. La plantilla del Bordils, que un any més torna a perdre efectius, passa les proves mèdiques prèvies abans de preparar el cinquè curs a plata

El primer equip del Bordils va passar ahir al vespre les revisions mèdiques, a tres setmanes de l’inici dels entrenaments –el club les fa ara a tots els jugadors, abans de vacances–. “Estic més centrat a conèixer-nos nosaltres mateixos que no pas els altres equips”, va dir Sergi Catarain, que ha programat les sis setmanes que van del primer entrenament (1 d’agost) al primer partit del cinquè curs a plata, a Alacant amb l’Agustinos (9 setembre). El nou tècnic blanc-i-verd es va afanyar a tancar els amistosos, tots a casa i en la quarta i cinquena setmana de preparació. “És una pretemporada molt bona pel que fa a preparació, tot i no poder jugar la supercopa. Per al club és important i als jugadors també els fa molta il·lusió. Però quant a preparació té molts dèficits. En Jallouz no te’l trobaràs cada quinze dies, per posar un exemple. Jugadors amb aquest pes i alçada no ens els trobarem”, va destacar l’entrenador sobre la supercopa, que havia dut el Barça o el Granollers al Blanc i Verd cada estiu els quatre darrers anys.

La realitat

Des de la seva presentació com a tècnic, al juny, Sergi Catarain ha vist com un altre jugador deixava el Bordils per emprendre l’aventura professional. En aquest cas, Dalmau Huix, per jugar en el Torrelavega, també de plata i que visitarà el Blanc i Verd el 18 de novembre. “És complicat: un poble de 1.700 habitants que som cent per cent amateurs, quan als nanos els arriba una oferta, no temptadora però una oferta... És normal que tinguin dubtes o que, fins i tot algú que ha acabat d’estudiar i no té feina com el cas d’en Dalmau, s’ho plantegi”, explicava el tècnic, resignat: “És normal i ha passat cada any des d’en fa uns quants. La gent tira endavant i és el que farem, amb gent del segon equip: haurem de córrer més, saltar més i lluitar més pels rebots”, indicava el nou entrenador del Bordils, que com a jugador va ser professional a la porteria del Barça –amb Xesco Espar a la banqueta–, l’OAR Corunya i l’Algesires abans de tornar a Catalunya amb el Palautordera i el Sarrià, el seu club d’origen i on va deixar l’handbol a causa de les lesions el curs abans de l’ascens del Bordils. Sergi Catarain es retrobarà, ara a les seves ordres, amb els jugadors que va tenir al davant en duels d’alta tensió. Del Bordils que va pujar, a Sòria el 2013, queden els porters González i Comas i els jugadors Xicu Reixach, Combis, Prat, David Masó, Vilanova i Moreno.

La d’Huix, que va debutar amb el primer equip el primer curs a plata –com Farrerons o Márquez– no és l’única baixa a la plantilla. S’hi afegeixen Oriol Masmiquel i Enric Pedraza, i Mario Martínez –l’estiu passat va arribar de la Roca– està pendent de resoldre la seva situació laboral per saber si podrà continuar en l’equip.

LES DADES

8
jugadors
comptant els dos porters queden del Bordils que ja pujar de 1a estatal el 2013 a Sòria.
18
novembre
visitarà Huix, el primer exjugador del Bordils que s’hi enfronti a plata, el Blanc i Verd.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)