Handbol

Les segones parts sí que poden ser bones

Handbol. El Bordils B tornarà a jugar a 1a estatal, tot i el descens del curs passat en el seu debut a la categoria

“Sabia que hi havia possibilitats i tan bon punt ho hem sabut... Estem molt contents, és una segona oportunitat i s’ha d’aprofitar”, va dir ahir Carles Ramonet, el tècnic del Bordils B que dijous que ve estarà en el sorteig del calendari de la 1a estatal. I això que el curs passat, en el seu primer any a la categoria, va baixar després de ser el penúltim a un punt de la permanència. La federació espanyola, per evitar una descompensació dels grups en la tercera categoria estatal, va oferir la plaça al filial blanc-i-verd, que ja s’hi havia dirigit per mostrar el seu interès i que era el millor classificat entre els candidats a cobrir la vacant. “Amb l’experiència viscuda l’any passat ho hem de preparar bé, perquè aquesta segona oportunitat s’ha d’aprofitar: costa molt pujar, i que et donin una segona oportunitat no passa sovint. És com si et toqués la loteria, gairebé”, va indicar el tècnic de l’ascens fa dos anys.

“Per al club, amb el primer equip a plata i el segon a nacional, això va molt bé per als jugadors. Així s’acabin de fer, adquireixen més experiència que no pas si ets a Lliga Catalana. I fa que el salt de categoria no sigui tan gran”, valorava Ramonet sobre els beneficis que suposa per al Bordils tenir el seu segon equip una categoria per sota del primer. El Bordils B comença la pretemporada el 7 d’agost, una setmana després que el conjunt de Sergi Catarain, tot i que sis dels seus jugadors començaran a fer la pretemporada amb l’equip de plata. A més dels dos porters, David Mach i Adrià Batlle, Bogo, Pou, Oliver i Montero començaran a les ordres de Cata. “Amb els moviments que hi ha hagut es reforcen amb el segon. I estem mirant de lligar un parell de reforços per compensar les baixes dels que han plegat”, va reconèixer Ramonet sobre els jugadors que esperen poder incorporar abans que comencin els entrenaments.

A CAVALL

6
jugadors
del Bordils B començaran la pretemporada amb el primer equip.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)