Rugbi

El derbi català arribarà en la vuitena jornada

Rugbi. El Barça debutarà en la divisió d’honor en el camp del campió, el VRAC Valladolid, i la Santboiana, a casa, contra l’Independiente

El derbi català entre la UE Santboiana i el FC Barcelona de la divisió d’honor arribarà en la vuitena jornada, el 12 de novembre, en el Baldiri Aleu. En la segona volta els dos equips catalans de la màxima categoria estatal es trobaran en la dinovena jornada, el 25 de març del 2018, a la Teixonera. El Barça començarà la lliga visitant el camp de l’actual campió de lliga, el VRAC Quesos Entrepinares de Valladolid, el 17 de setembre. La Santboiana debutarà a la lliga a casa rebent l’Independiente de Santander. La primera volta s’acabarà el 10 de desembre i la lliga regular, el 22 d’abril del 2018. El play-off es disputarà a partit únic, els quarts el 6 de maig, les semifinal el 20 de maig i la final el 27 de maig.

La copa tindrà novetats perquè s’han sortejat quatre grups de tres equips com a quarts de final. Passaran a les semifinals el primer de cada grup i comptaran els resultats dels enfrontaments entre els equips del grup en la primera volta de la lliga. El Barça és en el grup 3 amb l’Hernani i l’Independiente, i la Santboiana –el campió– jugarà en el grup 4 contra l’Ordizia i el Getxo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)