Patinatge

Esports

Patinatge artístic

Eloi Canals guanya el títol europeu júnior

Patinatge artístic. Mònica Gimeno i Pere Marsinyach lluitaran pel títol i sortiran amb la millor puntuació en el programa llarg d’avui

Eloi Canals (APA Alt Maresme) va guanyar el títol europeu júnior en la modalitat de lliure en el campionat que s’està disputant a la localitat italiana de Roana. El maresmenc havia fet la millor puntuació en el disc curt, i en el llarg va tornar a demostrar una gran autoritat dins de la pista i va pujar al nivell més alt del podi. Eloi Canals ja havia guanyat la medalla d’or en un europeu l’any 2015 però va ser en la categoria juvenil. En la competició júnior femení Gemma Bargalló (Reus Deportiu) va ser sisena i la gallega Nadia Iglesias va guanyar el títol.

En la categoria sènior Pere Marsinyach (Foment Cardoní) i Mònica Gimeno (CP Mollerussa Pla d’Urgell) sortiran amb la millor puntuació en el programa llarg d’avui i poden guanyar els títols. L’osonenca establerta a les terres de Lleida, que buscarà el tercer títol europeu consecutiu, va anar clarament per davant de l’italiana Michela Cima, que va ser segona. Noemi Isla (CP Cadí) va ocupar la tercera posició i també lluitarà per una plaça de podi. Grace Tara Lloret (Gramanet CP) va acabar desena. En el disc curt masculí el patinador cardoní va ser el millor de manera clara i intentarà guanyar el primer títol sènior. L’italià Marco Giustino, segon, sembla el rival més perillós. Kevin Bordas (Caldes d’Estrach) va ser sisè i Llorenç Álvarez (Ripollet CPA), setè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)