Tennis

Tennis

Zverev bat Nishikori en 63 minuts

Tennis. L’emergent alemany de vint anys, nou deixeble de Juan Carlos Ferrero, va superar el japonès en les semifinals de Washington i ahir va obtenir contra Anderson el quart títol de l’any

L’alemany de vint anys Alexander Zverev (5) va obtenir ahir en el torneig de Washington el seu quart títol el 2017 i el cinquè de la seva carrera superant en la final el sud-africà Kevin Anderson (15) per 6-4 i 6-4. Dissabte a la matinada hora catalana, el teutó –vuitè de l’ATP– ja havia mostrat les seves credencials eliminant el segon favorit, el japonès Kei Nishikori (2), per un impecable 6-3 i 6-4 en només 63 minuts.

El nord-americà de 24 anys Sam Querrey –24è de l’ATP– per la seva banda, continua en un gran estat de forma després d’haver estat semifinalista a Wimbledon i va derrotar l’australià Thanasi Kokkinakis per 6-3, 3-6 i 6-2 en la final del torneig de Los Cabos (Mèxic). És el segon títol del 2017 per a Querrey i el desè de la seva carrera. Kokinakkis, per la seva banda, confirma la seva recuperació després d’un any allunyat del circuit per una lesió.

Rafa Nadal, d’altra banda, és el primer cap de sèrie del Masters 1.000 de Mont-real i tindrà com a principal rival Roger Federer (2). També hi és el mataroní Albert Ramos (23è de l’ATP), que debutara contra l’holandès Robin Haase (52è).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)