Tennis

Del Potro elimina Isner

Tennis. Tant el castellonenc Roberto Bautista (12) com el xabià David Ferrer van superar el seu debut en el Masters 1.000 de Mont-real

El castellonenc Roberto Bautista (12) i el xabià David Ferrer van guanyar els seus respectius partits en la primera eliminatòria del Masters 1.000 de Mont-real. L’argentí Juan Martín del Potro també va superar el primer escull derrotant el perillós canoner nord-americà John Isner (14) per un doble 7-5. Bautista es va desfer del nord-americà Tim Smyczek per 7-6 (4) i 6-1. Ferrer va saber combatre la dreta del britànic Kyle Edmund: 6-7 (5), 6-4 i 6-3. També va passar en la jornada de dilluns el francès Gael Monfils, i es va conèixer el primer rival de Roger Federer (2), que serà el canadenc convidat per l’organització Polansky (116è de l’ATP). El francès Lucas Pouille (13), per la seva banda, va caure contra pronòstic contra el nord-americà Jared Donaldson (66è): 7-6 i 7-6.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)