Esports de muntanya

La Cerdanya, focus d’atenció

Curses d’orientació. La primera edició de l’O’Cerdanya està sent tot un èxit pel que fa a les inscripcions, ja que a hores d’ara hi ha comptabilitzats més de 2000 corredors

La Cerdanya serà durant cinc dies –la setmana del 10 al 15 d’agost– l’epicentre de les curses d’orientació tant en l’àmbit català com mundial. El Club d’Orientació Catalunya de Barcelona (COC), el Club Cerdagne International Orienteering (CCIO) i el Club Côte 66 de Perpinyà s’han aliat per organitzar conjuntament la primera edició de l’O’Cerdanya 2017.

L’O’Cerdanya estarà formada per cinc curses d’orientació, tant de llarga distància com de mitjana, en les quals podran participar corredors de totes les categories. Les dues primeres proves, que seran de llarga distància, es disputaran en els paratges de Font-romeu i seran puntuables per al Campionat Nacional Francès i per a la lliga O’Pyrene 2017. Les altres tres curses, de mitjana distància, suposaran l’estrena dels nous mapes d’orientació de Fontanals de Cerdanya i la Molina, dissenyats expressament per a aquesta competició. Les cinc curses posaran a prova la tècnica i la resistència dels participants.

Tot i que aquesta serà la primera edició de l’O’Cerdanya, s’ha erigit com una destinació molt atractiva, i a hores d’ara ja hi ha més de 2000 corredors inscrits, entre els quals destaquen figures de talla mundial, com ara Isia Basset, actual campiona francesa de distància mitjana, o també Olivier BlancTranchant, actual número dos del rànquing francès. També hi ha confirmat la seva presència la ja deu vegades campiona estatal, Ona Ràfols.

Tampoc fallaran a la cita els Aligots Girona. El club gironí tindrà una cinquantena de corredors que participaran, com a mínim, en una de les cinc curses programades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)