Esports de muntanya

La PSR duplica la participació del 2016

Curses de muntanya. La segona edició de la prova, amb inici el 3 de setembre a Ribes de Freser, té la meitat d’inscrits de l’estranger

La Pyrenees Stage Run del 2017, la cursa de muntanya per etapes que creua el Pirineu català seguint el GR11 en set dies des del 3 de setembre a Ribes de Freser i fins a Salardú; té el doble de participants que en la primera edició, disputada l’any passat. La meitat dels participants, que ja superen el mig centenar, són de l’estranger (suecs, holandesos, austríacs, belgues, alemanys, polonesos i canadencs), consolidant d’aquesta manera la prova com un producte de promoció del territori català arreu.

La PSR té 230 quilòmetres i 15.000 m de desnivell positiu en set dies. La prova serà una de les tres branques del Projecte Summit (Salut en les Ultramaratons i els seus Límits), d’Emma Roca i el doctor Brotons. A més, els participants podran assistir a les conferències d’Albert Carrere, de la Clínica del Corredor, i d’Àstrid Barqué, de Vitampleni. El fisioterapeuta de Pere Aurell i Ragna Debats destacarà, el dia 2, la importància d’escollir un bon calçat abans de competir, ja que això determinarà les possibilitats de lesió en un futur, i la nutricionista explicarà, el dia 3, les millors pautes per afrontar curses per etapes o una cursa d’ultradistància.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)