Handbol

Handbol

bm granollers

El Fraikin s’endú Pep Reixach

Handbol. L’extrem del Bordils, màxim golejador de l’equip la temporada passada, jugarà en l’Asobal amb el Granollers, club en el qual ja va destacar en les categories inferiors

Més problemes per al nou Bordils de Sergi Catarain. El màxim golejador i jugador més determinant de l’equip la temporada passada, Pep Reixach (1992, Celrà), ha acceptat una oferta del Fraikin Granollers per jugar en l’Asobal i en la copa EHF fins al gener. Reixach va jugar en els equips cadets i juvenils del Granollers, així com en el filial, i va arribar a debutar en la lliga Asobal. L’entrenador, Antonio Rama, que el coneixia bé, ha apostat per ell en vista de la lesió d’encreuats de l’extrem dret Mamadou Gassama i de la baixa d’Adrià Cumplido, per motius professionals.

Reixach es va incorporar ahir als entrenaments del seu nou equip i debutarà en l’amistós contra l’Osca. Deixar el Bordils, admet, no va ser fàcil: “Rama em va trucar fa una setmana i em va fer molta il·lusió que un equip com el Granollers em volgués, però tampoc era fàcil per a mi deixar el Bordils just en l’inici d’un nou projecte amb jugadors nous i un nou entrenador”, va explicar ahir Reixach, que ja va coincidir al Granollers amb alguns jugadors del primer equip actual, com ara Albert Pujol, Marc Cañellas i Edgar Pérez.

En el Granollers Reixach formarà tàndem a l’extrem dret amb Álvaro Cabanas, un dels millors jugadors de l’Asobal la temporada passada: “El meu objectiu és ajudar l’equip amb tot allò que demanin i al gener ja veurem què passa, si continuo o puc tornar al Bordils.”

Reixach va ser el màxim golejador del Bordils (130 gols en 30 partits), cosa que li va permetre formar part del set ideal de la divisió de plata. El seu talent amb la mà esquerra no va passar desapercebut en les categories inferiors del Bordils. A Granollers va tenir l’oportunitat de debutar com a internacional en les seleccions espanyoles juvenil i júnior, categoria en la qual va ser subcampió del món. “He hagut de fer alguns reajustaments laborals, però no podia deixar escapar aquesta oportunitat, i més amb un equip que no està lluny de Girona”, explica l’extrem.

Oportunitats per als joves

Sense Pep Reixach, la posició d’extrem dret queda en mans de Marc Combis –amb molta experiència en la categoria–, Gerard Farrerons i dels joves del segon equip Ferran Oliver i Adrià Fornés, un dels jugadors amb més projecció del club però que ara està lesionat.

EL PROTAGONISTA

Em fa molta il·lusió fer el salt a l’Asobal, però no ha estat fàcil decidir-ho, perquè el Bordils inicia un nou projecte
Pep Reixach

Un degoteig de baixes que no s’atura

El Bordils afrontarà una nova temporada sense dues de les seves peces clau, Pep Reixach i Dalmau Huix, a banda de les baixes de jugadors de complement com Mario Martínez, Eric Pedraza i Oriol Masmiquel. Això sense oblidar que l’entrenador que va pujar l’equip i l’ha salvat aquests cinc últimes temporades, Pau Campos, tampoc hi serà. El curs passat els que van deixar l’equip van ser Eduard Nonó, el millor llançador de la categoria, i el central Esteve Ferrer, el director de joc de l’equip les últimes temporades. Abans ho havia fet també un altre titular indiscutible, Marc Canyigueral. Pel camí es va retirar el pivot més dur de l’equip les temporades anteriors, David Masmiquel. Caldrà recórrer als jugadors del planter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)