Handbol

Handbol

Pretemporada

Segon triomf en dos dies del Bordils

Handbol. Triomf dels blanc-i-verds 31-23 contra el Sant Quirze de primera estatal en plena càrrega física

39-24 dimecres contra el Montcada i 31-23 ahir contra el Sant Quirze, tots dos de la primera estatal. “Molt bon partit d’entrenament, és un equip de molta qualitat i, a més, molt i molt dur en 6-0, poden pressionar a dalt, molt bé” va dir Sergi Catarain després del segon amistós de pretemporada del Bordils en 48 hores. Els blanc-i-verds dominaven 19-15 en el descans i van tornar a imposar la seva superioritat en la segona meitat, com dimecres, contra un equip d’una categoria inferior. “Hem estat molt millor en la segona meitat pel que fa a la defensa i a ajustar els dos contra dos en línies de passada. En la primera hem fet 15 minuts 6-0 i 15 5-1, amb molts d’espais. Es notava que estàvem molt cremats i carregats, no hi arribàvem”, va dir el tècnic, que compleix la seva quarta setmana de preparació al capdavant de l’equip. I ho fa amb una plantilla en quadre. Ahir, ni Marc Prat, amb una petita inflamació al genoll en l’escalfament, ni Robert Hospital, per càrrega al bessó, van poder acabar.

“Estem molt i molt carregats i en som molt pocs, a la plantilla. En som pocs i ho hem de gestionar el millor possible”, va dir el tècnic blanc-i-verd, que destacava que entre els dos amistosos els jugadors havien fet també una càrrega extraordinària: “I ahir [dijous] vam fer una activitat duríssima de paleotraining. Molt dura. Però bé, era la setmana, aquesta i l’anterior, de carregar molt i molt per arribar fins a la primera i la segona jornades. Arribar molt fins, la idea és aquesta.”

“La llàstima és perdre en Farra [Gerard Farrarons, pendent del diagnòstic d’una lesió al genoll que el pot tenir uns quants mesos de baixa], que et fitxin en Pep Reixach [al Fraikin Granollers d’Asobal, amb contracte fins al gener]. Però bé, hem de comptar amb gent del segon equip com en Xavi Montero, que és dretà però haurà de rectificar i ho fa molt bé. Gent de la casa.”

El Bordils B de la 1a estatal va guanyar 26-27 el seu primer amistós, ahir a la pista del Sant Cugat. El següent dels de Carles Ramonet serà el 2 de setembre, a Bordils contra el Banyoles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)