Hoquei sobre herba

Un desenllaç amb bona sensació

Hoquei sobre herba. El combinat espanyol fa una demostració de força contra Irlanda (7-2) en l’últim partit de l’europeu d’Amsterdam i tanca la competició amb un cinquè lloc que confirma la projecció ascendent de l’equip

La selecció espanyola va acomiadar-se ahir de l’europeu d’Amsterdam amb bona sensació. Les deixebles d’Adrian Lock van poder dedicar un triomf contundent al seu seleccionador, que ahir va ser pare i que va haver d’abandonar la concentració fa uns dies. El triomf certifica el cinquè lloc de les espanyoles en la màxima competició continental i, combinat amb el triomf d’Holanda en el torneig, segella el bitllet per al mundial de Londres 2018. Dos ocells d’un tir per a un conjunt que ahir, tot i alguns passatges de desconnexió, va dominar el partit. El gol inicial de Cristina Guinea, el va igualar O’Flanagan –amb 2 gols, el màxim maldecap del conjunt estatal– en el segon quart. La resposta d’Espanya va ser immediata amb una diana de l’egarenca Maria Tost.

En la represa, les irlandeses es van estirar en busca del gol i el van aconseguir, de nou, mitjançant O’Flanagan. Va ser un miratge perquè, en el segon temps, el combinat espanyol no va donar treva. Carlota Petchamé va tornar a avançar les espanyoles i Lola Riera, amb dos llançaments de penal, va sentenciar el duel. Marta Segú i Rocio Ybarra, que ahir va acomiadar-se de la selecció espanyola després de 266 partits com a internacional, van arrodonir la golejada en un últim quart soporífer en què les irlandeses no van ni inquietar amb una possible remuntada.

El masculí vol igualar-ho

El conjunt que dirigeix Fred Soyez vol repetir el resultat del combinat femení. Avui (9h, TDP), un triomf contra Polònia ja segellaria el cinquè lloc d’una selecció espanyola en què hi ha 12 catalans. Tot i no millorar el quart lloc de l’europeu del 2015 a Londres, el cinquè lloc seria un bon resultat per a un equip que ha experimentat molts canvis després dels Jocs Olímpics del 2016.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)