Més esport

Els sub-20 i les noies s’estrenen amb victòria

Roller Games 2017. Les seleccions espanyoles d’hoquei sobre patins van guanyar clarament en l’inici del mundial de Nanquín

ALEMANYA 0 ESPANYA 7

ALEMANYA:Reinert, Wichardt, K. Neubert, F. Neubert i Firll –inicial–; Anna, La Rocca, Johannsson, Henkels i Klein.ESPANYA:Bernadas, Casarramona, Díez, Busquets i Puigdueta –inicial–; Tarrida, Lee, S. González, M. González i Vicente.GOLS:0-1 (5’) Díez (p.). 0-2 (10’) Puigdueta. 0-3 (13’) Casarramona. 0-4 (19’) Lee. 0-5 (23’) Díez. 0-6 (35’) Díez. 0-7 (45’) Lee (p.).ÀRBITRES:Rui Torres i Sergio Insua.

Les seleccions espanyoles sub-20 masculina i sènior femenina d’hoquei sobre patins van golejar en les seves estrenes en els Roller Games de Nanquín. El conjunt femení va superar per un clar 0-7 la selecció alemanya, però no li va servir per situar-se primer del grup A del World Championship, ja que en l’altre partit del grup, França va escombrar de la pista els Estats Units per 27-0. Espanya, amb set jugadores catalanes, es va avançar ràpidament en el marcador i va dominar tot en l’enfrontament. La igualadina Maria Díez va ser la més destacada del partit i va marcar tres gols.

L’equip sub-20 masculí d’Espanya i de França van ser els que van inaugurar aquests nous mundials dels patins. L’arenyenc Àlex Joseph va marcar el primer gol de la història dels Roller Games en fer l’1-0 en el minut dos de partit. La selecció espanyola va derrotar la francesa per 4-1. En l’altre enfrontament del grup, l’Argentina va superar Itàlia (5-2). La competició d’hoquei en línia júnior masculina, que va suspendre els partits de la primera jornada, ha refet els seus horaris i avui Espanya començarà a jugar.