Natació

NATACIÓ

Cesc Godoy i Txell Font, els més ràpids a l’estany de Puigcerdà

El triatleta internacional Cesc Godoy (CN Barcelona) dissabte va guanyar la 19a Travessa a l’Estany de Puigcerdà, de mil metres, amb un centenar de participants entre la cursa per a federats i la popular. Godoy va completar el recorregut en 9:22, Adrià Muñoz (CN Terrassa) va ser segon, a 18 segons, i el també triatleta Albert Parreño (CN Calella) tercer, a 20. El triomf en la categoria femenina va ser per a la doble campiona estatal júnior de papallona Txell Font (GEiEG), sisena absoluta, amb 9:58. Laura Rodríguez (CN Igualada), vuitena absoluta amb 10:02, i la triatleta Anna Flaquer (CN Calella), onzena, amb 10:19, van completar el podi femení. La cerdana era la cinquena cita del Circuit Girosona de travessies i aigües obertes, que es tanca a Vic i Banyoles els propers 10 i 17 de setembre.