Handbol

Això fa bona pinta

Handbol. El Bordils de Catarain comença a exhibir detalls del seu autèntic potencial amb una meritòria victòria contra el Barça B tot i les baixes i la càrrega física dels jugadors

BORDILS 28 BARÇA B 26

BORDILS:González, Sergi Mach (2), Uri Márquez (3), Combis (2), Palahí (4), Masó (4), Comas, Vilanova, Ferran Pou (2), Moreno (6), Ferran Oliver (4), Amagat, David Mach i Bogo (1).BARÇA B:Jorge Pérez, Pumariega, Buzle (2), León (1), G. Pérez, Amigó (7), Tremps (1), Manzano (3), Oliveras (4), Vaquer (3), Sancho (2), Forns, Estepa (2) i Pascual (2).PARCIALS:17-14 i 28-26.ÀRBITRES:Martínez i Lladó.

El Bordils va certificar ahir contra el Barça B, un dels seus rivals a la divisió de plata, que comença a assimilar els conceptes del nou entrenador, Sergi Catarain, després d’unes setmanes d’entrenament. L’equip bordilenc va dominar des del principi en el joc i en el resultat contra un rival de gran talent i va executar amb èxit algunes de les defenses que ja està practicant l’equip, sobretot la 6-0 i 5-1.

El Bordils va anar sempre guanyant i en atac va poder treballar les opcions i solucions tàctiques contra un rival molt semblant als que es trobarà en la lliga, amb jugadors molt físics i de gran força. Els jugadors més experts de l’equip a plata, com Arnau Palahí, David Masó i Ignasi Moreno, van liderar l’atac dels de casa, però Catarain també va donar minuts a tots els joves del filial que s’estan entrenant amb ell aquests dies i que van actuar sense timidesa.

El mèrit de la victòria i de la bona imatge és doble. Els jugadors han hagut de suportar una gran càrrega física en els entrenaments i, a més, encara hi ha baixes molt rellevants per diferents raons: Marc Prat, Xicu Reixach, Farrarons i Jairo, que formen part del bloc de jugadors que han de ser rellevants en la lliga. “Tothom avui ha respost molt bé i estic molt satisfet. El Barça, si bé aquesta temporada està fent molts canvis, sempre puja jugadors molt bons i és un rival difícil de guanyar encara que sigui un amistós”, va reflexionar el tècnic després del partit.

La pretemporada del Bordils no s’atura i dissabte l’equip jugarà contra un dels millors equips de la primera estatal, la Roca.

Nou jugador

El club va anunciar ahir el fitxatge per a l’equip de la primera estatal del jugador Artur Peresson (1998), un jove extrem dret que prové de la Roca. L’equip necessita reforçar precisament aquesta posició, perquè la marxa de Pep Reixach obligarà algun jugador del B a pujar més sovint al primer equip.

Roi Sánchez, una promesa a la banqueta

El filial del Barça ha estrenat nou entrenador aquesta temporada. Es tracta del gallec Roi Sánchez, que substitueix a la banqueta Llorenç Rueda, que ha conduït l’equip blaugrana les dues últimes temporades. Sánchez (33 anys) s’ha incorporat a l’estructura tècnica de l’handbol blaugrana des de la Bundesliga alemanya, on feia dues temporades que treballava com a segon entrenador al TSV Hannover-Burgdorf de la Bundesliga. Sánchez es va iniciar en el món de l’handbol en l’històric Academia Octavio, on va treballar en les categories de formació i va ser ajudant en l’equip de l’Asobal. A Alemanya el gallec va treballar en el pla de desenvolupament de talents del club. Sánchez és entrenador estatal d’handbol i master coach de l’EHF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)