Ciclisme

Sergio Garrote, bronze en el mundial

Paralímpics. El ciclista català va competir en la contrarellotge

El ciclista de Viladecans Sergio Garrote va aconseguir la medalla de bronze en la prova de contrarellotge del mundial paralímpic de ciclisme en carretera, que va començar ahir a la població sud-africana de Pietermaritzburg. Garrote, de la categoria MH2, corresponent a ciclistes amb tetraplegia que usen handbike, va completar els 15,5 quilòmetres de recorregut en 31:21.98. El van precedir en el podi l’italià Luca Mazzone (29:19.00) i el nord-americà William Groulx (29:25.63). En la classe T2 de tricicles, el ciclista d’Inca Joan Reinoso es va classificar en cinquè lloc, a només vuit segons de la medalla de bronze. Avui entraran en acció els també catalans Jaume Morales (C3) i el tàndem format per Ignasi Ávila i Joan Font.