El dipòsit, ple, sisplau

Handbol. El Bordils tanca la preparació amb la quarta victòria en quatre partits amistosos quan queda una setmana per al debut dels de Sergi Catarain a la lliga, diumenge a Alacant

bordils 28 la roca 21

HANDBOL BORDILS:González, Mach (1), Reixach (1), Márquez (6), Combis (3), Prat (2), Palahí (2), Masó (4), Comas, Vilanova, Ferran Pou, Bogo, Carles Pou (2), Montero (4), Moreno (4).BM LA ROCA:Salado (2), Bosch, Mainon, Garcia, Suárez, González (1), Costa, Pérez (6), Pujol (2), Blance, Mesos (3), Morales (1), Ras (5), Farrer (1).PARCIALS:18-10 en la mitja part.

39-24 contra el Montcada i 31-23 amb el Sant Quirze –els dos de la 1a estatal–; 28-26 aquest dimarts contra l’altre català de plata, el Barça B Lassa, i 28-21 ahir amb la Roca, també de la categoria per sota i com els anteriors al Blanc i Verd. El Bordils va acabar d’omplir el dipòsit de cara a la preparació per al cinquè curs a plata. “El de dimarts és el rival del nostre estil, el que defensa com juguem nosaltres, amb més quilos. I el d’avui és més complicat perquè és gent amb una estatura i mobilitat que no ens trobarem mai”, va dir Sergi Catarain, que va posar de manifest la feina que ha fet la seva plantilla aquesta setmana per afinar el seu estat de forma de cara a la setmana que ve: “La diferència de quilos no ens ha anat bé en la segona meitat en una setmana de sis entrenaments. Tenim la gent molt carregada, que és el que toca, i d’altres que han tornat i que necessitaven molts minuts i han jugat més del que els tocava.”

Des de la primera

David Masó en transició va fer pujar l’1-0 al marcador, en el primer atac local i després que els vallesans miressin d’arribar a la porteria de Jordi González durant un minut. Uri Márquez, Moreno, Combis, un altre cop Masó de lluny i Combis completant la transició iniciada per Moreno i Mach feien que l’avantatge es disparés en el 7’ i en el 10’: 5-2 i 7-4. Perforada la porteria local, la Roca va anar trobant la via fins que el mateix porter visitant va marcar a porteria buida en un atac de set jugadors amb Jordi en la rotació defensa-atac. Dos contraatacs seguits, de Moreno i Combis, van tornar a posar les coses al seu lloc i Prat, des dels 7 metres, va fer que la màxima arribés als 6 (14-8). Reixach la va recuperar en el 26’ (16-10) i entre el capità al contraatac i Carles Pou tancaven una bona primera meitat 8 amunt (18-10). La segona meitat, amb les cames pesades, va ser molt diferent i el Bordils només va fer 3 gols en els últims 17 minuts: el 26-18 de Pou, el 27-20 de Sergi Mach i el definitiu 28-21 d’Uri Márquez.

Pendents del sorteig de copa, avui

El Bordils coneixerà aquesta tarda el seu rival en la primera eliminatòria de copa, que es disputarà el cap de setmana de l’1 d’octubre al Blanc i Verd contra un dels vuit millors equips de plata el curs passat a partit únic. El premi, rebre un equip de l’Asobal en la següent fase, també a Bordils. El sorteig es fa a Ciudad Real coincidint amb la supercopa Asobal. Ja es coneixen els horaris de les tres primeres jornades de lliga i el Bordils disputarà els seus dos primers partits fora de casa en diumenge: el debut a Alacant, a la pista d’Agustinos el 10 de setembre a les 12.30 h i, el segon desplaçament, a Pontevedra contra el Cisne, el 24 a les 12 h. El duel de la segona jornada és a Bordils contra el Sinfín, que la temporada passada va baixar d’Asobal, el 16 a les 20 h.