Handbol

“No és el millor rival que ens podia tocar”

Handbol. El Bordils rebrà el Torrelavega el cap de setmana del referèndum, en la copa

El Bordils rebrà el Torrelavega el cap de setmana de l’1 d’octubre, en la primera eliminatòria de copa a partit únic i amb el Guadalajara d’Asobal esperant rival l’última setmana d’octubre, a la pista del conjunt de plata. El duel amb els càntabres fa que Dalmau Huix torni al Blanc i Verd abans –el partit de lliga és el 18 de novembre. “Tampoc conec massa els altres equips però Torrelavega és dels que té aspiracions de fer fase d’ascens. Pel pressupost que tenen, els fitxatges del set inicial i els suplents que han fitxat... No és el millor rival que ens podia tocar ” va dir Sergi Catarain, el tècnic del Bordils en la setmana prèvia a l’inici de lliga, diumenge que ve a Alacant. “Jugant a casa, hem d’intentar passar. Complicat? Sí, però l’hem de lluitar perquè és a casa i a partit únic”, argumentava l’entrenador.

El Bordils jugarà 3 partits seguits al Blanc i Verd al mes que ve. El de copa, el cap de setmana del referèndum contra Zarautz (7 octubre) i Ciudad Real (14). El següent desplaçament serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí, contra el Barça B. Los Dólmenes –rep el filial blaugrana a la copa– el 4 de novembre és el següent rival de lliga del Bordils, que no sortirà del país fins a l’11 de novembre (Lanzarote).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)