Tennis

tennis

Albert Montañés avança amb fermesa a Girona

Tennis. El rapitenc és a un pas dels quarts del campionat de Catalunya. Bona part de la jornada d’ahir es va suspendre per la pluja

El rapitenc Albert Montañés, una de les grans atraccions del torneig, no va fallar ahir i és a un pas d’accedir al quadre final del campionat de Catalunya Trofeu Joan Margets i Ferrer, que es juga al CT Girona. Montañés, que va anunciar la retirada del circuit ATP durant el darrer Barcelona Open Banc Sabadell, va superar per 6-3 i 6-2 Àlex Martí en una jornada parcialment afectada per la pluja, que va obligar a suspendre un partit del segon torn i tot el tercer i quart. En la prèvia masculina també va accedir al tercer i definitiu partit Pol Feixas, que es va desfer de Lluc Serrat per 6-2 i 6-2, i Enric Guaita, que va superar per 6-3 i 6-2 Marc Monclús. Guaita es jugarà avui l’accés a quarts contra Montañés.

Tot i la retallada severa del programa previst, hi va haver un interessant partit en aquesta curta jornada, i va ser el que van disputar Cristina Mayorova i Jordan Ortega. En un partit de 3 hores i 30 minuts de durada, la vallesana Jordan Ortega va derrotar contra pronòstic Cristina Mayorova per 6-2, 2-6 i 6-2. La durada del partit va fer que el que s’havia de disputar després comencés amb retard, i a causa de la pluja no va poder ni començar.

En noies, les primeres favorites són la valenciana Tito Torró i les catalanes Laura Pous, Marina Bassols i Júlia Payola, totes tres pertanyents al RCT Barcelona. Totes quatre entraran en acció directament en els quarts de final contra les quatre tennistes procedents de la prèvia. A banda d’Ortega, ahir va accedir al quadre final Nadja Bay, que va derrotar Maria Pagès per 6-0 i 6-3.

En homes, els primers favorits són l’andalús Roberto Carballés –és el tennista amb millor rànquing ATP del torneig i ocupa el lloc 109è–, l’olotí Tommy Robredo i el jugador del CT Manresa Roger Ordeig. El barceloní Marc López no podrà jugar perquè ha progressat en el quadre de dobles de l’obert dels EUA –és a semifinals–. La jornada d’avui començarà a les deu del matí per recuperar els partits suspesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)