Handbol

Handbol

supercopa de catalunya

El Barça fa la feina en la festa del Sanes

Handbol. L’equip blaugrana imposa la lògica i jugarà la final de la supercopa de Catalunya contra el Granollers, el 18 d’octubre

sanes 21 barça lassa 32

CH SANT ESTEVE SESROVIRES:Bonas, Ridao, Cabello (5), Lorente (4), J. Gracia (2), Falguera, Sesplugues (3) –set inicial–; Pérez, Abadal, Folch (1), Josep Lluis, Pujol (3), Escudero, Gómez, Domingo (2) i Cazalla (1).FC BARCELONA LASSA:Ristovski, Ariño (5), Borges, Mem (3), Viran (1), Lenne (5), Jallouz (1) –set inicial–; Gonzalo (p.s.), Entrerríos, Rivera (8), N’Guessan (2), Syprzak, Aleix Gómez (6), Buzle (1) i Vaquer.PARCIALS:3-3; 4-6; 6-10; 7-12; 9-14; 11-17; 12-20; 14-23; 16-24; 17-28; 21;30; 21-32.ÀRBITRES:Busquets i Virgili. Exclusions: Borges (2) i Jallouz, per part del Barça

El Barça Lassa va sortir victoriós del Sanes Arena, que per segona temporada consecutiva va ser una autèntica festa de l’handbol català, i es va guanyar el dret de disputar la final de la supercopa de Catalunya contra el Fraikin BM Granollers –botxí del Sarrià–, el 18 d’octubre.

El CH Sant Esteve Sesrovires, de primera estatal i amb cinc jugadors formats en el planter blaugrana (Carlos Cabello, Jaume Sesplugues, Bernat Abadal, Oriol Lorente i Sergi Cazalla.), va resistir durant cinc minuts, però de mica en mica es va anar rendint a la lògica aclaparadora d’un dels millors equips del món. El conjunt blaugrana va començar a obrir diferències gràcies a les accions de Dika Mem i de Yanis Lene i Aitor Ariño des dels extrems. Les bones intervencions del porter local Xavier Pérez van impedir que l’escletxa fos encara més gran. Amb tot, Viran Morros i Alexis Borges van aixecar un mur en defensa i van donar ales als contraatacs d’Ariño, que va acabar la mitja part amb cinc gols (11-17).

Valero, vuit gols

Dos gols de Valero Rivera al contraatac van trencar uns minuts d’incertesa a la segona meitat i van tornar a activar la dinàmica dominadora dels blaugrana, tant en defensa com en atac. Gonzalo Pérez de Vargas, que va substituir Borko Ristovski en el segon temps, va mantenir el nivell d’eficàcia sota els pals. Amb el partit resolt, Xavi Pascual va fer descansar alguns dels homes més carregats de cames i va donar l’alternativa a joves del filial com ara Buzle i Pere Vaquer. En tot cas, Rivera va continuar el seu recital i es va convertir en el màxim golejador del partit amb vuit gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)