Patinatge

Patinatge artístic

Roller Games de Nanjing 2017

Plata per a Mònica Gimeno

Patinatge artístic. La vigatana del CP Mollerussa, triple campiona d’Europa, va ser segona en la competició individual lliure després de mantenir el segon lloc en el disc llarg

Mònica Gimeno va guanyar ahir la medalla de plata en la competició individual lliure de patinatge artístic dels World Roller Games després de mantenir el segon lloc un cop realitzat el disc llarg –dimarts va acabar segona en el disc curt, que suposa una tercera part de la puntuació final–. La vigatana del CP Mollerussa Pla d’Urgell, que va ser proclamada campiona d’Europa per tercer any seguit a la localitat italiana de Roana fa tot just un mes, va fer ahir un exercici amb menys nivell que en el curt, però malgrat tot va poder mantenir la segona posició i lligar la medalla de plata, un resultat que millora els seus antecedents mundialistes.

El títol va ser per a la italiana Silvia Nemesio, màxima favorita al triomf i que no va disputar el campionat d’Europa perquè preparava aquest campionat del món. Silvia Lambruschi va tancar el podi amb només una dècima de marge respecte a la també italiana Letizia Ghiroldi mentre Carla Escrich (CPA Caldes d’Estrac) va ser sisena la patinadora de Granollers Noemí Isla (PA Cadí) va ser setena.

En la competició masculina, el patinador cardoní Pere Marsinyach (Foment Cardoní), que també havia guanyat la medalla d’or en el darrer campionat d’Europa, es va quedar a les portes del podi i va ser quart després de tancar el disc curt en la tercera posició. L’altre representant català de la selecció estatal –el tercer era de Madrid– l’egarenc del CPA Ripollet Llorenç Àlvarez, va acabar sisè en una competició dominada pels patinadors italians.

Programa lliure masculí
1r. Luca Lucaroni (Itàlia) 540.7
2n. Andrea Girotto (Itàlia) 529.4
3r. Alessandro Amadesi (ITA) 509.7
4t. Pere Marsinyach (CAT) 503.4
5è. José Luis Díaz (Xile) 484.6
6è. Llorenç Àlvarez (Catalunya) 478.6
7è. Pierre Meriel (França) 478.4
Programa lliure femení
1a. Silvia Nemesio (Itàlia) 533.2
2a. Mònica Gimeno (Catalunya) 501.1
3a. Silvia Lambruschi (Itàlia) 487.8
4a. Letizia Ghiroldi (Itàlia) 487.7
5a. Giselle Soler (Argentina) 469.5
6a. Carla Escrich (Catalunya) 464.5
7a. Noemí Isla (Catalunya) 437.7

L’Olot, favorit demà en el grup de xous grans

El CPA Olot busca demà al matí el seu quart títol consecutiu de campió del món en la modalitat de grup de xous grans. Les garrotxines tenen deu mundials en el seu palmarès, i en el darrer campionat d’Europa ja es van mostrar molt superiors a la resta de conjunts amb la seva coreografia Soc innocent. L’altre conjunt català que competirà en els xous grans demà a Nanjing és el CPA Girona, amb Esclaus de la riquesa. Terceres en la seva primera presència en un mundial fa dos anys i segones l’any passat, en el darrer europeu a Nantes es van veure superades pels conjunts italians –Diamante i Royal Eagles, plata i bronze en el campionat d’Europa–. La primera medalla catalana en els xous la va guanyar el PA Maçanet diumenge passat amb Try again?: plata en la modalitat de grup de xous petits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)