Patinatge

Xou d’estrelles

Patinatge. El Catalunya Stars reunirà els millors del món en un esdeveniment sense precedents dissabte a Fontajau

El patinatge intentarà tornar a omplir dissabte les més de 5.000 localitats de Fontajau amb motiu de la primera edició del Catalunya Stars, un esdeveniment amb vocació de “competició de competicions” que a partir de les 6 de la tarda reunirà en tres hores intenses i vibrants la flor i nata del patinatge mundial, que és català.

Es tracta d’un festival amb moltes novetats, que s’ha anat gestant des de fa un any i mig. El format és de tres equips, formats pels ocupants dels podis de categoria sènior i grups xous dels campionats de Catalunya 2017, més els catalans que han obtingut plaça per a europeus o mundials sènior i júnior i els que han pujat als podis dels europeus juvenil i cadet. Cada equip tindrà un màxim de 76 patinadors, que faran 11 actuacions (33 en total).

Un jutge àrbitre i tres jutges internacionals catalans emetran puntuacions entre 9,0 i 9,7. Però també el jurat popular (assistents i espectadors de La Xarxa, que ho televisarà en directe amb sis càmeres i producció de Televisió de Girona) podran matisar les puntuacions i afegir de 0,1 a 0,9 punts a la valoració dels jutges.

La televisió en directe ha permès dotar el festival de 21.000 euros, que es repartiran entre els tres equips. El Catalunya Stars ja tenia ahir 2.500 entrades venudes. La federació catalana no s’ha plantejat la seu de les pròximes edicions, però el president Ramon Basiana va dir que Fontajau és un bon escenari: “No hi ha cap intenció de moure’l de lloc.”

33
actuacions
en diverses modalitats es podran veure al Catalunya Stars de Fontajau.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)