Handbol

A Pontevedra, sense mig equip

Handbol. El Bordils, amb 0-2 de balanç, juga aquest migdia a la pista del Cisne (2-0) amb quatre baixes respecte a l’anterior partit a casa

Vilanova, per motius personals; Combis i Márquez, per feina, i Sergi Mach, que no jugarà per un trencament de fibres al dorsal –va viatjar, com Xavi Montero, malalt tota la setmana, però està gairebé descartat–. Són, respectivament, el puntal defensiu, l’únic extrem dret del primer equip i el central i pivot titulars (Mach, màxim golejador amb 10 gols en dos partits i Márquez, segon amb 9 en un) les quatre baixes respecte al duel amb el Sinfín (25-29) de dissabte passat. Més de mig equip titular d’una plantilla migrada des de l’estiu per les baixes. “Hem d’estar 60 minuts hiperconcentrats i, ara per ara, ens ha sortit creu. Aquests nois... És un aprenentatge forçat i han de jugar. I com més aviat es juguin els llançaments millor, perquè agafaran més experiència. És el que toca: millorar a marxes forçades”, va dir en la prèvia Sergi Catarain, que recorda que el juliol ja va advertir la dificultat de les tres primers jornades. “Estem tots molt bé: jugadors, tècnics i el club. Estem treballant molt bé, intensos, analitzant-ho tot, amb bon ambient... I així es treballa molt bé, que és el que interessa perquè aquest bloc segueixi molts anys”, deia posant en context.

Facilitats

“La gent està tranquil·la. Els he deixat molt clar que si surten contents de l’esforç que fan, ningú els recrimina res. I la prova és el públic”, va dir el tècnic del Bordils, que va destacar les facilitats que els dona el club per viatjar –ho van fer ahir amb un vol Barcelona-Vigo i arribada a Pontevedra a mitja tarda per jugar avui a les 12 h–. “Molta gent no pot venir perquè treballa o per temes personals i, al revés, hi haurà equips que, com el Sinfín, vindran amb bus. Però aquests no treballen. Ara al gener o febrer si hi ha dos endarreriments cobrant i he de pujar al bus... Hem d’aguantar la primera volta. I serà molt dura.”

Cap renúncia

“Jo no hi vaig a perdre, a Pontevedra. Amb el club ens vam plantejar un objectiu molt i molt clar: ser competitius les 30 jornades. I ho hem estat perdent d’un en un desplaçament complicat [22-21 a Alacant fa quinze dies] i de quatre a casa contra un equip que ha de pujar. Una altra cosa és que no haguem sumat, però la setmana passada perdíem de 9, 12-21, i no ens vam deixar anar. Era molt fàcil fer-ho. Mentre siguem competitius i donem la cara 60 minuts tindrem moltes possibilitats de salvar la categoria”, va sentenciar Cata, que va elogiar el Cisne, amb 2-0 de balanç inclòs el triomf a la pista del Sinfín capgirant un 14-7: “Té una primera línia molt poderosa i completa amb llançadors de totes les posicions, un pivot molt jove que ve del Barça... I en defensa són molt durs. Nosaltres hem d’estar perfectes en defensa i porteria, que sense Vilanova és diferent i tota la setmana ho hem treballat. I si en atac donem espai als llançadors...” “Si perdem no serà cap drama. Necessito tothom i quan pugui jugar Combis tampoc jugarà 60 minuts, és impossible. I qui serà el recanvi? Montero o Ferran Oliver? Han de jugar. L’Arnau [Palahí] és molt jove i juga, ha d’agafar experiència, amb encerts i errors: s’ha de fer gran”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)