Patinatge

El patinatge, estel·lar i estelat

Patinatge artístic. El Catalunya Stars concentra a Girona els podis sèniors catalans de totes les especialitats en la darrera cita de la temporada, que va començar amb un manifest per l’1-O

La primera edició del Catalunya Stars va respondre a les expectatives que suposa tenir, en sessió contínua, tots els podis sèniors de totes les especialitats dels campionats de Catalunya de patinatge artístic dividits en tres equips i per afegir la dosi de competició necessària en la darrera cita de l’any a Fontajau. La puntuació tècnica i artística dels jutges, i una altra del públic des dels seus seients al lloc web de la federació catalana, establien la classificació d’una cita que va començar amb Ester Fàbrega i Anna Quintana, entrenadora i capitana del CPA Olot, flanquejades per les autoritats, llegint un manifest en defensa de la democràcia i el dret a decidir.

El juvenil del Bescanó va donar la iniciativa en el resultat a l’equip groc, capitanejat per Mònica Gimeno, en la primera tanda d’actuacions. El patinador del CP Parets Pau Garcia, va obtenir la millor puntuació de la tarda a l’equip 2 amb un 28,6 que ja va donar el primer lloc a l’equip blau, que tenia Pere Marsinyach de capità. El Masnou s’hi va acostar amb 28,4 en grups grans i el Maçanet en petits amb 28,5.

El 28,7 del cassanenc Kevin Bordas va obrir la traca final, superant la millor nota de Garcia. Després, el capità de l’equip 1, Llorenç Álvarez, va fer aixecar el públic amb 28,5. Gimeno va fer un 28,9 per disparar l’equip groc en la general i Pere Marsinyach va tancar la seqüència dels capitans –establien l’ordre d’actuació – amb 28,8. 28, 6 va fer el CPA Girona tancant l’actuació de l’equip blau. El CPA Olot, que amb la seva entrada al parquet de Fontajau ja feia embogir l’afició, va ser l’últim del grup vermell. Amb la coreografia que l’ha dut a guanyar-ho tot aquest 2017, el Soc innocent va fer 29,1, la millor. Les garrotxines obligaven el Tona a superar el 27,7 en la darrera actuació. Amb emoció fins al final, les osonenques van fer 28,1 i el triomf va ser per a l’equip groc de Mònica Gimeno amb 307,9 punts. L’1 d’Àlvarez en va fer 307,5 i el 2 de Marsinyach, 307,2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)