‘Keep calm and carry on’

Handbol. Tercera derrota en 3 partits del Bordils, que tanca l’inici de lliga com a cuer. Després de la copa, dissabte, té dos partits més a casa seguits

CISNE 36 BORDILS 28

CISNE COLEGIO LOS SAUCES:Novas, Linhares (3), Casares (4), Dos Santos, Chan (7), Picallo (1), Sánchez (2), Simon (1), Galan, Vázquez (6), Pombo (4), Ramos (3), Gayoso (3), Conde, Tolmos i Vázquez (2)r.HANDBOL BORDILS:González, Mach (1), Reixach (1), Prat (3), Palahí (8), Masó, Comas, Oliver (3), Moreno (3), Montes (6), Bogo (1), Pou,Montero (2) i Hospital.PARCIALS:4-2, 7-4, 11-8, 13-9, 16-12, 18-13; 22-16, 23-18, 24-20, 28-24, 32-26 i 36-28.ÀRBITRES:Hoz Fernandez i Riloba Pereda (Cantàbria). Exclusions a Dos Santos (3’), Simon, (12, 27 i 54’), Conde (45’) i Tolmos (60’) del Cinse i a Prat (13’), Masó (40 i 51’), Moreno (10’), Bogo (13, 19 i expulsat al 60’) i a Pou (23 i 28’).

La propera (7-10-17)

Bordils-Amenabar; C. Real-Cisne; Barça B-Sinfín; Dólmenes-Agustinos; Lanzarote-Herol; Torrelavega-Covadonga; Palma-Madrid; Alcobendas-Aranda.

La millor notícia és que ja s’ha acabat el cicle inicial dels 3 primers partits, amb dos desplaçaments complicats –els dos únics equips que acrediten tres triomfs– i un dels equips que ve d’Asobal (Sinfín) a casa entremig. La pitjor, que el resultat d’ahir és massa gruixut i que la fuita d’aigua va arribar per on el Bordils havia preparat la defensa: la primera línia local. “Els altres equips poden fitxar uns primera línia molt interessants i aquest equip era molt perillós aquí. Ens han fet 27 gols amb el pivot i es demostra que és molt complicat”, va dir Sergi Catarain, resignat. “No hem pogut competir”, hi afegia. L’inici ja no va ser bo per als blanc i verds, que amb pèrdues van veure com el Cisne aconseguia el 3-0. Montero, per partida doble, Montes i Oliver ajustaven el resultat 5-4 però un altre 3-0 local disparava la diferència en el minut 11. “Defensivament, si no estàs bé la porteria està venuda”, va dir Cata, que va canviar la defensa per afogar el central del Cisne en el minut 13 (11-7). Els gallecs van ajustar el seu atac en la segona meitat buidant el centre i atacant pels extrems –els laterals s’ho van mirar al final de la primera– i la diferència es va mantenir estable (24-19) fins que Oliver, Palahí, Moreno i Montes van fer un 0-3 primer i, amb l’aparició de Mach –amb un trencament de fibres–, van ajustar un altre cop el marcador (26-23). Aleshores, com amb Agustinos, les presses per capgirar el marcador van trair els blanc i verds, que amb dues pèrdues es van entregar als líders de la lliga, que sentenciarien a la contra. “Hem estat molt malament a nivell tàctic, a l’hora de decidir i fer el que havíem dit en el vídeo. De duresa, sí, però sabíem que era un equip de primera línia i ens han fet 27 dels 36 gols amb el pivot.

No hem estat bé en defensa: al minut 13 11-7, tots de primera línia, que ho havíem treballat. 18-13 al descans... Partit a 36 gols és molt difícil
Amb 26-23 hem tingut un moment bo i ens ha entrat el neguit de voler guanyar el partit: dues pèrdues i -5