Voleibol

Voleibol

lliga catalana

Doblet blaugrana en les finals de la Lliga Catalana

Voleibol. El Barça va derrotar el SPiSP per 3-0 en el duel masculí i el CVB Barça es va desfer del Sant Cugat pel mateix resultat en el femení

El FC Barça en categoria masculina i el CVB Barça –és un club associat– en la femenina van signar diumenge el doblet blaugrana en la final masculina i femenina de la lliga catalana. La particularitat positiva de la competició és que enguany, després de molts anys, els quatre contendents de les finals militaran aquest curs en la màxima categoria del voleibol estatal. La darrera vegada que havien coincidit dos equips masculins i dos de femenins a dalt de tot va ser en el curs 1999/2000, amb la presència del SPiSP i l’Hospitalet en la competició masculina i el Winterthur CV Barcelona i el CN Sabadell en la femenina.

En noies, al pavelló municipal de Valldoreix, el CVB Barça va derrotar amb molta autoritat el DSV Sant Cugat per 3-0 (25-23, 25-22 i 25-8). En descàrrec del conjunt santcugatenc que prepara Rafa Ruiz s’ha de dir que no hi era la brasilera Carla Moreira, una peça bàsica el curs passat en la permanència a la superlliga i que s’incorporarà en els pròxims dies. Els dos equips catalans es trobaran de nou en la primera jornada de la superlliga el 7 d’octubre a la pista de les santcugatenques.

En la categoria masculina, el Barça va derrotar amb molta claredat el Sant Pere i Sant Pau de Tarragona per 3-0 (25-9, 25-15 i 25-17) al Parc Esportiu Llobregat de Cornellà, rememorant una final que ja s’havia viscut en diverses ocasions. L’equip tarragoní torna aquest curs a la màxima categoria amb una plantilla farcida de joves i un pressupost molt ajustat. En la final, els blaugrana van fer molt mal amb el seu servei als cooperativistes.

La lliga comença el 7 d’octubre

La superlliga masculina començarà el 7 d’octubre. El Sant Pere i Sant Pau escenificarà el seu retorn a l’elit a casa conta el Mediterráneo Castelló. El Barça debutarà a la pista de l’Illa Grau de Castelló, conjunt dirigit pel tècnic tarragoní Enric Bescós. La darrera vegada que dos equips catalans van jugar plegats en la superlliga masculina va ser en el curs 2010/2011. Malauradament, tant el Barça com el SPiSP van renunciar a la categoria aquell mateix estiu condicionats per l’economia. En noies, el CVB Barça ha trobat l’estabilitat. És a l’elit des del curs 2012/2013 amb un tercer lloc (2013-2014) com a millor resultat. El curs passat va acabar en el sisè lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)