Més esport

rem

mundial

Cid i Boada ja són en la final

Rem. L’ampostina i la barcelonina, sisenes a Rio 2016, van ser segones en la repesca del dos sense timoner. El tortosí Xavi Vela, que competeix amb el Brasil, és l’altre finalista del mundial

Aina Cid (CN Amposta) i Anna Boada (Olímpic Barcelona CR) es van classificar ahir per disputar dissabte la final del dos sense timoner del mundial de rem que es disputa a Sarasota (EUA). Sisenes a Rio el 2016, les catalanes van ser segones amb un temps de 7: 25.70 rere el bot de Dinamarca –7:17.610– en la cursa de repesca, en la qual els dos primers accedien a la final. Cid i Boada eren terceres al pas pels 500 m, però molt a prop del bot italià, al qual ja superaven de dos segons al pas pels 1.000 m a la meitat de la cursa. En l’altra sèrie es van classificar Gran Bretanya i Alemanya. Completen la final els Estats Units i Nova Zelanda. El remer del CR Tortosa Xavi Vela, per la seva banda, també es va plantar dilluns en una final. Competint amb el Brasil en el dos sense lleuger al costat de Willian Giaretton, amb el qual ja va participar a Rio 2016, van dominar la seva sèrie classificatòria amb autoritat –gairebé 10 sobre el bot rus– i demà tindran com a rivals Irlanda, Itàlia, Rússia, la Gran Bretanya i els Estats Units.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)