Més esport

Vilarrubla queda fora de la final de C1 del mundial

Piragüisme. La urgellenca va passar per alt una porta en la semifinal i va acabar 23a. Marzo i Pérez van ser novens en la final de C2

Núria Vilarrubla es va quedar fora de la final del mundial i no va poder lluitar per les places de podi i defensar la medalla de bronze que va aconseguir fa dos anys. L’urgellenca havia fet el tercer millor temps en les eliminatòries, però en la semifinal va passar per alt la porta 12 i va ser penalitzada amb 50 segons. El seu temps va ser de 165.73 segons –amb 54 de penalització–, i va acabar la 23a. El seu temps sense les penalitzacions va ser de 111.73, el millor de totes les participants. La seva companya de club, l’holandesa nacionalitzada Annebel van der Knijff, va ocupar la 28a posició amb 190.39 (amb 56 segons de penalització).

En la final de C2 del mundial que es disputa a Pau (França) els catalans Dani Marzo i Jesús Pérez van finalitzar en la novena posició. Van ser els primers a sortir dels deu finalistes i van fer un temps de 121.29 segons (amb quatre de penalització). En la semifinal van aconseguir el desè lloc (115.35) que els va servir per accedir a la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)