Més esport

Rem

El català Vela és tercer del mundial amb el Brasil

Rem. Amb el seu company Giaretton van pujar al podi en el dos sense timoner del pes lleuger. Boada i Cid disputaran avui la seva final

El català Xavier Vela va guanyar amb el Brasil la medalla de bronze del mundial en el dos sense timoner del pes lleuger fent parella amb el brasiler William Giaretton. El bot del Brasil va anar de menys a més i va acabar en la tercera posició amb un temps de 6:35.300 darrere Irlanda que va ser el campió amb 6:34.200. La segona plaça va ser per al bot italià amb 6:32.420. Vela i Giaretton van iniciar la prova amb calma i van passar els 500 m en el quart lloc. A partir dels 1.000 m, la meitat de la prova, van incrementar la velocitat i van superar la Gran Bretanya i Itàlia i es van situar segons en els 1.500 m. Els italians van reaccionar en els darrers 200 m i van recuperar el segon lloc.

En la jornada d’avui les olímpiques catalanes Anna Boada (CN Amposta) i Aina Cid (Olímpic Barcelona) disputaran la final del dos sense timoner femení i lluitaran per les medalles. Van ser sisenes a Rio l’any passat i buscaran millorar aquesta plaça en el mundial. En la mateixa modalitat, però masculina, Pau Vela –el germà de Xavier– i Àlex Sigurbjörnsson (CR Tortosa) disputaran la final B, del setè al dotzè lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)