Futbol sala

Futsal

Catalunya, amb l’Argentina i França

Futsal. La selecció femenina ja sap quins rivals tindrà en la primera fase del campionat del món de Balaguer

La selecció femenina de futsal s’enfrontarà a l’Argentina i França en el grup B de la primera fase del campionat del món femení, que tindrà lloc del 18 al 25 de novembre a Balaguer. Així ho va determinar el sorteig que va tenir lloc ahir a la UFEC i que va servir per configurar la distribució de grups. Els altres grups del mundial estaran formats per Colòmbia, Itàlia i Sud-àfrica (A); el Brasil, Taiwan i Suïssa (C), i el Paraguai, els Estats Units i Austràlia (D). Els dos primers de cada grup es classificaran per als quarts de final.

Catalunya, campiona en la primera edició del mundial, era cap de sèrie juntament amb Colòmbia –defensora del títol–, el Brasil i el Paraguai.

El seleccionador, Christian Roldan, treballa les últimes setmanes amb un grup de setze jugadores, de les quals sortirà l’equip de deu que disputarà el títol. El parquet de la pista de Balaguer es canviarà per complir la normativa de l’Associació Mundial de Futsal.

En el sorteig hi van participar, entre altres autoritats, el president de la UFEC i el COC, Gerard Esteva; el president de la federació catalana, Dani Vives; el secretari general de l’AMF, Julio Notario, i l’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)