Més esport

Aina Cid i Anna Boada acaben el mundial cinquenes

Rem. Àlex Sigurbjörnsson i Pau Vela van ser tercers en la final B dels dos sense i clouen novens la seva participació a Sarasota (EUA)

Les catalanes Aina Cid (CN Amposta) i Anna Boada (Olímpic Barcelona CR) van acabar ahir cinquenes la final del dos sense timoner del mundial de Sarasota (EUA) amb un temps de 7:16.140. El títol el va obtenir amb molta autoritat l’equip de Nova Zelanda, que va marxar tot sol de bon començament, amb un registre de 7:00.350. La plata la van aconseguir les remadores locals –7:04.370–en una lluita aferrissada davant del bot danès, tercer amb 7:06.120. Cid i Boada, que havien estat sisenes en els Jocs de Rio, mai no van aspirar a la lluita per les medalles. En el dos sense masculí, els tortosins Àlex Sigurbjörnsson i Pau Vela van acabar novens després de ser tercers en la final B. La campiona del món va ser Itàlia, amb Mateo Loddo i Giuseppe Vicino.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)