Rugbi

Tercera derrota seguida

Rugbi. La Santboiana perd al camp de la Vila per un ajustat 24-17 i encara no s’ha estrenat aquest curs en la divisió d’honor

La Santboiana va perdre ahir al camp de la Vila i ha encaixat tres derrotes en les tres primeres jornades, tot i que els tres punts de bonificació sumats fins ara –dos d’acumulats en la primera jornada i un ahir–li permeten evitar ser el cuer de la divisió d’honor de rugbi. El conjunt alacantí tampoc no s’havia estrenat enguany i esperava que els catalans tinguessin molt a dir, però van haver de claudicar. Els assajos signats per Harrison James Fitzsimons, Josep Miquel tores i Afa Tauli van ser insuficients per contrarestar l’encert del jugador local Javier Mario Carrión, que tot sol va completar tres assajos, i l’eficiència de Matías Jara en un cop de càstig i en les transformacions van acabar condemnant el conjunt que prepara el neozelandès Lewis Williams.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)